AGENDA

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Beatles Revival Band

8 april 2017 @ 20:00 - 01:00

€15,00

The Beatles Revival Band uit Praag komt naar Nederland!
Deze band stond op podia in heel Europa, tot en met de Cavern Club in Liverpool. In Nederland waren ze o.a. te gast op het trouwfeest van Ruud van Nistelrooy en in Engeland op het verjaarsfeest van Queen Elisabeth.
Op zaterdag 12 november geven zij een concert tijdens de Beatles Revival Night in de Eendrachtshoeve te Zuid-Beijerland. Een avond die geheel in het teken staat van deze topmuzikanten en muziek van the Beatles. Kaartjes á 15 euro zijn binnenkort te koop.

De reden van de hand over hand toenemende populariteit van The Beatles Revival ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Dezelfde kapsels, de kostuums, compleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch, Hofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen staanders voor de versterkers zijn gelijk aan de originele! Deze perfecte “stage look” is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk, alles klink zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP’s: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.

Gegevens

Datum:
8 april 2017
Tijd:
20:00 - 01:00
Kosten:
€15,00
Site:
https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/07FA0759CA5F75AAABF1539792BC03FE